Succesfuld afslutning

Vort 10. jubilæums Hajkutter Festival & Regatta 2018, sluttede som en bragende succes. Godt hjulpet af det bedste sommervejr i mands minde. Så varmt, at man uden problemer kunne opholde sig udendørs til kl. 23:00 om aftenen.
Fantastiske orkestre som Bad Penny, Jordans Drive og Selfish Murphy, fik teltene til at svinge hver aften.
Dagtimerne var fyldt med musik og underholdning af internationalt format under Baltic Singing & Dancing Days, og bidrog til noget nær besøgsrekord med anslået +7000 gæster over de fire dage.

Nysted sejlklub formåede at gennemøre Baltic Sail Nations Cup inden for Noret. Det blev en stor publikumssucces, med tilskuere fra nær og fjern, der alle havede taget opstilling på Krusels mole, for at følge slagets gang.

Kapsejladsen måtte igen i år aflyses grundet manglende vind, så motorerne blev startet.
I sagens natur blev der ikke kåret en vinder, men hvert skib fik deres Hajkutter start Tax. Beløb mellem 5000 og 8000 kr.

Hajkutter Regattaens tre præmier blev fordelt ved lodtrækning og de heldige vindere blev: Bolette, Ebba Aaen og Bodil. Tillykke med det.

Formand, næstformand og kasserer blev igen hyldet for indsatsen gennem 10 år - og igen anførte Nis-Edwin koret, sammensat af hajkutternes besætningsmedlemmerne, der endnu engang sang "Haul Away", som hyldest til formanden for Nysted Hajkutter Regatta.
Stefan Schwannecke svingede virtuøst dirigentstokken som kapsejladsleder og dommer.