Generalforsamling i Nysted Hajkutter Regatta & Festival

Endelig kunne det lade sig gøre, at samle vores medlemmer til den årlige generalsamling. Dette måtte vi jo aflyse i 2020 på gr.a. covid 19 situationen.

Det lykkedes os at gennemføre en succesfuld Festival her i august 2021 med en masse glade gæster. Desværre kom der ikke så mange skibe, som vi havde håbet.

Mest på grund af storm og ingen vand i havnen, både der fik motorskade undervejs og de tyske restriktioner i forbindelse med pandemien.

Vi var nogle og tyve medlemmer der havde en god og konstruktiv generalforsamling. De bestyrelsesmedlemmer, der var på valg og ønskede genvalg blev genvalgt

Der var en af vore suppleanter der ikke ønskede genvalg, der blev der valgt en ny. Bestyrelsen ser derefter sådan ud: nævnt i vilkårlig rækkefølge

Anne Svendsen, Helle Levisen, Susanne Winther-Nielsen, Svend Erik Hauberg, Kirsten Wraa Jensen, Majbritt Harwitz og Jan Jacobsen.

Vi vil samtidig takke alle vores sponsorer, Guldborgsund, medhjælpere, Klubberne på havnen og Nysteds erhvervsliv for den støtte og hjælp i altid giver os. Uden den kunne vi ikke afholde dette unikke maritime arrangement, som er officiel prolog til det store maritime træf i Rostock (Hanse Sail).

Vi er allerede trukket i arbejdstøjet og er gået i gang med næste års Regatta og Festival, som finder sted fra den 5. august til den 9. august med afsejling og Regatta den 10. august ca kl. 9.00 fra Nysted Havn.

Vi håber og beder til at vejret vil være med os i 2022.

På bestyrelsens vegne

Helle Levisen